Hoe verdien je snel geld?

Hoe verdien je snel geld

Een hele goede vraag. Hoe verdien je snel geld? Helaas is het makkelijker de vraag te stellen dan deze te beantwoorden. 

Heel erg makkelijk en snel geld verdienen bestaat helaas niet. Zeker niet als je opzoek bent naar substantiële bedragen en ook nog eens op langere termijn.

Manieren om geld te verdienen

De meeste bekende manier is natuurlijk om een baan te zoeken en hier je geld mee te verdienen. Dit geeft je zekerheid dat je elke maand je geld verdient. Je moet er echter wel wat voor doen. Je moet elke dag op je werk verschijnen en ook naar tevredenheid functioneren. Is dit het antwoord op de vraag hoe verdien je snel geld? Helaas niet.

Dat je op deze pagina bent terecht gekomen, betekent waarschijnlijk dat dit niet hetgeen is waarnaar je op zoek bent. Je bent op zoek naar andere manieren om geld te verdienen. Je wilt antwoord op de vraag hoe verdien je snel geld. 

Wat is hetgeen je precies wilt? Ben je opzoek naar wat extra geld of wil je een geheel inkomen gaan verdienen. Dat is nogal een behoorlijk verschil.

Extra geld verdienen

Wanneer je opzoek bent naar wat extra geld, dan zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan zoiets als online enquêtes. Via opinieland kun je jezelf bijvoorbeeld aanmelden om enquêtes in te vullen. Dit is een leuke methode om vanuit huis geld te verdienen.

Het zal duidelijk zijn dat je hier geen grote bedragen mee verdient. Maar je kan wel net even iets extra's bijverdienen.

Hoe verdien je snel geld met enquettes

En meestal verg dit maar een paar minuten om een dergelijke enquête in te vullen. 

Helaas is makkelijk en veel geld verdienen heden ten dage niet zo eenvoudig. Er zijn wel een aantal methodes waarmee je geld kunt verdienen, maar het komt zeker niet vanzelf. 

Je zult er toch altijd wel een tijdsinvestering voor moeten doen. Online geld verdienen is één van de mogelijkheden. Verdienen via het internet geeft namelijk heel veel mogelijkheden.

Passief geld verdienen

Passief geld verdienen houdt in dat je geld verdient zonder dat je er echt voor hoeft te werken. Dit dien je echter niet al te letterlijk te nemen. In de praktijk zal je namelijk altijd wat dienen te doen om daadwerkelijk geld te verdienen.

In dat geval is het echter wel zo dat je niet elke week 40 uur voor een baas hoeft te gaan werken. Vaak kost het je slechts een paar uur per week om geld te verdienen.

Affiliate marketing

Affiliate marketing wordt vaak in de categorie van passief geld verdienen geplaatst. In mijn opinie is dit niet terecht. Zeker indien je hiermee begint, dan zal het je veel tijd gaan kosten.

Het opbouwen van een inkomstenbron vanuit affiliate marketing is tijdrovend. Wat wel klopt is dat het je na verloop van tijd steeds minder tijd gaat kosten en dat de online inkomsten binnen blijven komen.

Affiliate marketing snel geld

En indien je het goed doet, dan zullen de inkomsten steeds hoger worden.

Je zou kunnen zeggen dat het bij affiliate marketing zo is, dat de tijdsinvestering steeds kleiner wordt en de inkomsten steeds hoger.

Is affiliate marketing het antwoord op de vraag hoe verdien je snel geld? In onze opinie is dit niet het geval. Indien je jezelf gaat richten op affiliate marketing, dan kan je hiermee iedere maand een extra bedrag bijverdienen. En als je het goed aanpakt en je hier succesvol mee bent, dan hoef je er na verloop van tijd ook niet veel meer voor te doen. 

Je bouwt dan als het ware een passief inkomen op, waarvan je elke maand profiteert.

Cryptocurrency

Er zijn mensen die met het handelen in cryptocurrency veel geld verdient hebben en ook nog eens in een korte periode. Hier moet je echter wel weten wat je doet. Bovendien moet je bijna dagelijks op de hoogte blijven van de actualiteit omtrent cryptocurrency. 

Deze wereld gaat zo enorm snel, dat als je een dagje overslaat, je al veel informatie gemist kan hebben. Bovendien kan de koers ook al enorm omhoog of omlaag zijn gegaan. Mijns inziens is dit dan ook alleen weggelegd voor die mensen die hier veel tijd insteken en er ook echt interesse in hebben.

Online verkopen

Er zijn legio mogelijkheden waarmee je geld kunt verdienen. Ook door producten goedkoop in te kopen en vervolgens voor een hogere prijs door te verkopen is een goede en populaire methode om geld te verdienen.

 Daarnaast zal je verbaast staan hoe eenvoudig online verkopen eigenlijk is.

Je ziet bijvoorbeeld op Bol.com producten voorbijomen die je elders voor slechts een fractie van de verkoopprijs op Bol.com kan inkopen.

Een stukje ondernemerschap is hierbij wel iets dat je nodig hebt. Je dient de kansen die er zijn te zien en je dient ook bereid te zijn om een klein risico te nemen.

Online verkopen

De producten die je koopt om te verkopen dien je uiteindelijk wel echt te verkopen, want anders blijf je ermee zitten. Dat is natuurlijk iets wat je absoluut niet wilt. Uiteindelijk blijkt dan ook dat de meeste mensen dit niet durven.

Deze methode om extra inkomsten te generen kost je overigens weinig tijd. Je hoeft slechts te zorgen voor goede foto`s en beschrijvingen en daarnaast een keer een e mail te beantwoorden. Het daadwerkelijk versturen van producten kan je eenvoudig uitbesteden.

Waarom heb je snel geld nodig?

Indien je jezelf in de positie bevindt dat je snel geld wilt verdienen, dan is het de vraag waarom dit zo is. Een goede planning van de inkomsten en uitgaven zou ervoor moeten zorgen dat dit niet voor zou moeten komen.

Heb je bijvoorbeeld geld nodig omdat je met vakantie wilt, dan zou je hiervoor eigenlijk op tijd dienen te beginnen met sparen.

Wat je vaak ziet in dergelijke situaties is dat indien snel geld verdienen niet lukt, mensen dan maar geld gaan lenen. Het gevolg hiervan is dat je in de toekomst nog minder te besteden hebt. Je dient dan namelijk rente en aflossing te gaan betalen.

Online verdiensten

Online verdiensten

Wanneer je gaat beginnen met online geld verdienen, dan zal je al snel een boekhouding diensten op te zetten. Online verdiensten dien je namelijk ook op te geven aan de belastingdienst.

Maar naast dat je de online verdiensten opgeeft, kan je ook weer een aantal kosten aftrekken van de belasting. Je bent namelijk gewoon een ondernemer. In ieder geval op het moment dat je dit serieus gaat aanpakken. Is het gewoon een hobby waarbij je een paar tientjes per maand verdient, dan zal het geen noodzaak zijn om hier een boekhouding voor op te zetten.

Het opschalen van online verdiensten is aantrekkelijk

Maar ik kan uit eigen ervaring vertellen dat wanneer je aan de slag gaat om via het internet geld te verdienen, dat dit al snel uit de hand loopt. 

Je leert namelijk hoe eenvoudig het eigenlijk is om op die manier geld te verdienen, waardoor je dit vrij vlot gaat opschalen. Want je als een paar honderd euro per maand kan verdienen, dan is het ook mogelijk om een paar duizend euro per maand te verdienen. En dat allemaal door gewoon vanuit huis te werken.

Verdienen via het internet is vrij eenvoudig

En het is echt niet moeilijk om via het internet het een en ander bij te verdienen. Je dient er echter wel enige interesse in te hebben om dit te doen. Want het enige wat je echt nodig hebt is doorzettingsvermogen, hetgeen van jezelf dient te komen. 

Doe je het alleen om snel wat bij te verdienen maar wil je er eigenlijk niet al te veel voor doen, dan zal dit niet gaan lukken.

Begin direct met het bijhouden van een boekhouding

Ga je echt actief aan de slag en mag je jezelf een internet ondernemer noemen, dan dien je dus een boekhouding op te zetten. Mijn advies hier is om hiervoor direct boekhoudsoftware aan te schaffen, zodat je alle kosten en uitgaven inzichtelijk kan maken.

Want je kan in dat geval de kosten van een domeinnaam, hosting en eventueel ook de afschrijving op een computer of laptop aftrekken. En betaal je eventueel voor het plaatsen van een artikel op een website, dan zijn deze kosten ook weer aftrekbaar. En het is zonde als je de mogelijk om deze kosten af te trekken niet volledig benut.

Boekhoudsoftware is vrij goedkoop

Daarnaast is goede boekhoudsoftware helemaal niet duur. Voor hooguit een paar tientjes per maand heb je al de beschikking over kwalitatief zeer goede software. En dan kan je alles netjes bijhouden. 

En krijg je onverhoopt een keer een controle van de belastingdienst dan kan je ook aantonen dat je jouw zaakjes goed op orde hebt.

Hoe wordt je een online ondernemer?

Internet ondernemer worden kan je op verschillende manieren. 

Je kan jezelf gaan toeleggen op affiliate marketing. Dit is een methode van het promoten van producten of diensten van anderen, waarbij jezelf helemaal geen risico loopt. 

Je hoeft namelijk niet zelf producten in te kopen of te verkopen. je ontvangt gewoonweg een commissie van de verkopende partij. En deze partij zorgt voor de gehele afhandeling van de verkoop.

Je kan echter ook vrij eenvoudig daadwerkelijk producten online gaan verkopen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het verkopen op een platform zoals Bol.com. Op die manier hoef je niet zelf een webshop op te zeten en kan je direct aan de slag met het verkopen van jouw producten.

Hierbij hoef je jezelf niet te beperken tot het verkopen van producten binnen Nederland. Het internet kent geen grenzen en door gebruik te maken van de diensten van een Amazon, kan je bijvoorbeeld ook gewoon in Amerika gaan verkopen

geldprobleem oplossen

geldprobleem oplossen

Op welke manieren kan je nu een dringend geldprobleem oplossen? Je kan opteren voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, maar je kan ook een minilening aanvragen. Via deze lening kan je het snelst over geld beschikken, maar je betaalt in dat geval wel een aanzienlijk hogere rente.

Hoe snel dien je over geld te beschikken?

Een  belangrijke vraag is dan ook, op welke termijn dien je over geld te beschikken? Is dit iets wat een paar weken kan wachten, of wil je het liefst vandaag of morgen al over het geld van een lening beschikken. 

Wanneer je niet een aantal weken kan wachten, dan is een minilening aanvragen de lening waarbij je het snelst over geld kan beschikken. Zo kan je snel een geldprobleem oplossen, maar dat wel tegen een hoge rente.

Wat is jouw BKR status?

Daarnaast, indien je in het bezit bent van een negatieve BKR codering, dan vallen het aanvragen van een doorlopend krediet of persoonlijke lening ook direct af. Deze worden normaal gesproken niet verstrekt indien je in het bezit bent van een negatieve BKR codering.

Een negatieve BKR codering loop je op indien je in de laatste 5 jaar achterstanden hebt opgelopen bij het voldoen aan verplichten die voortvloeide uit een lening. Deze worden namelijk allemaal geregistreerd bij het BKR. Des te langer en des te serieuzer deze achterstand waren of zijn, des te negatiever de codering bij het BKR.

Lenen via het internet

Het is dus nog steeds mogelijk om via het internet een lening af te sluiten waarbij je bijna per direct over geld kan beschikken en waarbij je ook geen BKR controle hoeft te ondergaan. 

Wel zijn deze mogelijkheden vrij beperkt op dit moment. Waren er in het verleden nog verschillende aanbieder van dit soort leningen zoals Caspher en voorschotje, er zijn er nu nog maar 2 overgebleven.

Alleen via Saldodipje en Ferratum kan je nog snel een geldprobleem oplossen. Hier heb je nog de mogelijkheid om per direct een lening aan te vragen en waarbij deze lening ook nog eens razendsnel wordt uitbetaald. 

Je kan echter maar een beperkt bedrag lenen. Bij een eerste lening is het bedrag wat aan jou wordt geleend niet groter zal zijn dan 600 euro. Is dit bedrag voldoende voor jou, dan zou je een mini lening kunnen aanvragen.

Een groter geldtekort

Is dit bedrag niet voldoende om je uit de brand te helpen, dan zal je een andere lening dienen aan te vragen om het geld tekort op te lossen. Maar zoals hierboven al aangegevn zal je in dat geval te maken krijgen met een proces wat behoorlijk wat langer in beslag zal nemen.

Het is onze opinie altijd verstandig om bij jezelf te rade te gaan waarom je opeens dringend geld nodig hebt. Geef je gewoonweg teveel geld uit, of is het inkomen wat je geniet gewoon niet afdoende. In dat geval zou je ook kunnen proberen om jouw probleem op te lossen door meer te gaan verdienen.

Het internet biedt hiertoe voldoende mogelijkheden, die ook nog eens vrij eenvoudig zijn. Zo kan je jezelf gaan toeleggen op performance marketing. Ook het online verkopen van producten via een platform zoals Bol.com, of tegenwoordig ook Amazon, zijn goede opties om op een relatief eenvoudige manier wat extra bij te verdienen.

Online geld verdienen is tegenwoordig mogelijk op veel manieren en doorgaans ook nog eens vrij eenvoudig.

Op die manier kan je wellicht jouw geldproblemen op een permanente manier oplossen en hoef je niet langer aanspraak te doen op een dure lening.

Nederland wil cryptohandel nu écht reguleren

Nederland wil cryptohandel nu écht reguleren

Nu steeds meer landen bezig zijn met de regulering van de cryptohandel, wil ook Nederland dit aan banden gaan leggen. Het gaat hier niet alleen om de handel in cryptocurrency maar ook de lancering van  initial coin offerings (ICO’s). Hierbij moeten dezelfde regels als bij normale beursgangen gevolgd worden. Ook cryptobedrijven komen zwaar onder vuur te liggen.

Met het idee voor regulering is minister van Financiën Wopke Hoekstra naar buiten gekomen. Hij wil hiermee een leidende rol binnen Europa spelen, waarbij de regels voor heel Europa zullen gelden. Een en ander moet in ieder geval eind 2019 ingaan, aldus Hoekstra.

Zorgplicht en toezicht van de AFM

Hoekstra is van mening dat beleggers in cryptocurrency beschermd moeten worden. Dit betekent dat ze op de hoogte moeten zijn van de risico’s. Deze zorgplicht zou bij cryptobedrijven of cryptocurrency exchanges moeten komen te liggen. Ook aanbieders van wallet vallen hieronder. Hiermee komt de cryptohandel onder toezicht van de AFM te staan, welke organisatie ook toezicht houdt op banken.

Naast de zorgplicht is het nodig om te weten wie in cryptocurrency handelt. Cryptobeurzen moeten nieuwe klanten vragen naar een identiteitsbewijs. Verdachte transacties moeten direct gemeld worden. Deze regelgeving moet het witwassen via cryptocurrency bemoeilijken.

De wereld van ICO`s

Over de lancering van ICO’s is veel te zeggen. Onwetende beleggers stoppen hier soms al hun spaargeld in, ervanuit gaande dat ze simpel grote winsten behalen. In het verleden is gebleken dat er soms gefraudeerd wordt door middel van ICO’s. Beleggers raken hiermee al hun geld kwijt.

Door de lancering van ICO’s onder dezelfde regelgeving als officiële beursgangen te laten vallen, wordt er strenger gecontroleerd op frauduleuze praktijken. Hiermee wordt de consument nóg beter beschermd tegen financieel verlies.

De nieuwe regelgeving betekent geen totaalverbod op de cryptocurrency handel. Dit is nagenoeg onmogelijk, omdat de handel wereldwijd plaatsvindt. Bovendien brengen een aantal van deze projecten vernieuwingen met zich mee, wat in de toekomst voor nieuwe oplossingen zorgt. Denk maar aan de blockchain-technologie, dat nu wordt ingezet voor verschillende diensten.

Flinke koersdalingen door regelgeving

Vanaf januari worden de koersen van cryptocurrency flink gedrukt, wat allemaal te danken is aan nieuws over regelgeving. Toezichthouders in verschillende landen willen strenger toezicht op cryptohandel. Zo spreekt China over een mogelijk totaalverbod op Bitcoin en andere cryptomunten, maar ook aanverwante diensten.

Dit wil het land dit uit vrees voor een zeepbeleffect, vergelijkbaar met de internetbubbel uit de jaren 90. Ook Zuid-Korea werkt aan een verbod op Bitcoin beurzen. In de tussentijd zijn er behoorlijk wat mensen die via de cryptohandel thuis geld verdienen. Maar dat is zeker niet zonder risico.

Nieuwsberichten met betrekking tot regelgeving hebben een negatief effect op het koersverloop. De grootste cryptomunten zijn in een week tijd met gemiddeld 7% - 25% gedaald. In de periode 1 tot 8 maart was EOS de grootste verliezer. Alleen Monero wist in deze periode een klein plusje te scoren, met dank aan de aankomende splitsing van de munt.

Een boekhoud offerte aanvragen

Een boekhoud offerte aanvragen

Offertes kan je tegenwoordig voor bijna alles aanvragen. Zo kan je ook een boekhoud offerte aanvragen. Op die manier kan je op efficiënt zoek gaan naar de goedkoopste boekhouder. Want ook als je online geld verdient, dan ben je een ondernemer en dien je dan ook een boekhouding bij te houden.

Dit geldt ook indien je jezelf bezig houdt met zaken zoals affiliate marketing wat ook wel performance marketing wordt genoemd, of indien je online verkoper bent. En bij online verkopen hoort ook het verkopen via Bol.com.

Zelf offertes aanvragen

Als je op zoek bent naar een boekhouder, dan kan je uiteraard zelf verschillende boekhouders aanschrijven en vragen om een offerte. Dit is echter een tijdrovende aangelegenheid. Een beter optie is het aanvragen van een offerte via een gespecialiseerde website. Op die manier krijg je met één oproep direct meerdere offertes. Dit bespaart je veel tijd.

Bovendien is dit vaak gratis. Degene die zijn diensten aanbiedt dient te betalen. Dit kan zijn in de vorm van een lidmaatschap of een bedrag per uitgebrachte boekhoud offerte. Echter, als ondernemer die op zoek is naar een boekhouder heb je hier verder weinig mee van doen. Wel zullen de eventuele kosten worden verrekend in de aangeboden prijs,.

Het boekhoudprogramma dat wordt gebruikt

Heb je een goede boekhoud offerte ontvangen, dan dien je ook een boekhoudprogramma uit te kiezen waarmee je wilt werken. Hoogstwaarschijnlijk kan de boekhouder jou ook adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Toch zou ik zelf ook enig onderzoek doen naar de verschillende boekhoudprogramma`s. Op die manier kan je zeker stellen dat je niet teveel gaat betalen voor een boekhoudprogramma. 

Want dat is natuurlijk zonde. In dat geval bespaar je misschien wel op de kosten van de boekhouder zelf, maar dat geeft je vervolgens weer uit aan het te veel betalen voor een boekhoudprogramma. Dan is een goede boekhoud offerte uiteindelijk waardeloos.

Een keuze maken tussen de verschillende boekhoudprogramma`s

Door de ruime keuze is het niet altijd eenvoudig om een boekhoudprogramma te kiezen. Persoonlijk zou ik ieder geval altijd kiezen voor online boekhouden. 

Online boekhouden is niet alleen het goedkoopst, het biedt ook de beste kwaliteit boekhoudsoftware.

Je krijgt voor een relatief klein bedrag toegang tot tal van functionaliteiten, die het boekhouden een stuk eenvoudiger maken.

De voordelen van online boekhouden

Denk bijvoorbeeld aan het automatisch verwerken van de mutaties van de bankrekening. 

Deze data van de bankrekening kan je of volledig automatisch importeren of je kan een bestand wat je download vervolgens uploaden in het boekhoudprogramma. Op die manier kan je betalingen en ontvangsten van de bankrekening automatisch verwerken. 

En dat gaat je direct veel tijd besparen. En indien je een boekhouder inhuurt, dan zal de boekhouder minder tijd kwijt zijn en dus ook minder in rekening brengen. Want vergeet niet dat een boekhouder zowel het aantal uren dat een boekhouder denkt kwijt te zijn in rekening brengt naast het uurtarief.

Dus te eenvoudiger het je de boekhouder maakt, des te minder dit je zal kosten. 

Automatiseer de boekhouding zoveel als mogelijk

In mijn opinie zou dit eigenlijk altijd het startpunt moeten zijn wanneer je een boekhouder inhuurt. Hoe kan je zoveel mogelijk automatiseren zodat je zo min mogelijk  geld kwijt bent aan de boekhouder?

Doe je boekhouding zelf, dan is dit natuurlijk ook belangrijk. Want elke uur dat je minder besteed aan het boekhouden kan je besteden aan het ondernemen zelf. 

Richt je  jezelf bijvoorbeeld op online geld verdienen, dan kan je deze uren besteden aan zaken zoals SEO en Social media marketing. Op die manier zal je jouw omzet positief beïnvloeden.

Online inkomsten in dollars

Online inkomsten in dollars

Indien je online werkt dan krijg je al snel te maken met betalingen in vreemde valuta. Inkomsten uit bijvoorbeeld Google adwords worden uitbetaald in Amerikaanse dollars. Hetzelfde geldt indien je een Amazon affiliate webshop runt. En helaas verlies je met online inkomsten in dollars ontzettend veel in bankkosten en koersverliezen. Gelukkig is daarvoor nu een oplossing.

Kosten voor internationale betalingen zijn ontzettend hoog

Wil je het geld dat je hebt verdiend overmaken naar jouw bankrekening in Nederland, dan is het altijd weer een tegenvaller hoeveel euro`s je dan overhoudt. Niet alleen betaal je een fors bedrag aan transactiekosten, ook verlies je veel geld met een onvoordelige wisselkoers. Daardoor vallen online inkomsten in dollars meestal tegen.

Een online bank voor goedkope internationale betalingen

Gelukkig maakt een bank zoals de N26 bank hier een einde aan. 

Bij deze bank kun je gratis een bankrekening openen. Daarnaast betaal je slechts een marginaal bedrag voor betalingen en ontvangsten in vreemde valuta. Het kan op die manier zelfs zo zijn dat een betaling in een vreemde valuta wel 6 keer goedkoper is dan dat je was gewend. En indien je regelmatig te maken hebt met betalingen en ontvangsten in vreemde valuta kan dit dus oplopen tot een fors bedrag.

Eenvoudig veel geld besparen

Stel dat je 2 keer per maand een bedrag van $250 overmaakt naar jouw Euro rekening. Dan kan door het gebruik van de N26 bank jouw besparing wel oplopen tot meer dan 250€ per jaar. En dat is in onze ogen toch een erg gemakkelijk te realiseren besparing.

Hoe komt het dat betalingen in vreemde valuta zo goedkoop zijn?

Dit komt doordat de N26 bank gebruik maakt van de service van Transferwise. Het bedrijf Transferwise is een relatief jong bedrijf dat de wereld van internationaal geld overmaken op zijn kop heeft gezet.

Zij houden simpelweg verschillende bankrekeningen aan in verschillende landen. Hierdoor versturen zij bij een betaling niet daadwerkelijk geld naar het buitenland. Zij voeren gewoonweg twee verschillende betalingen uit binnen de landsgrenzen.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Zo betaal jij een bedrag in euro`s op de bankrekening van Transferwise in Nederland. Zij rekenen om hoeveel dit in dollars bedraagt. 

En daarna betalen zij de ontvanger in Amerika het dollar bedrag van hun bankrekening in Amerika. In mijn ogen is dit een uitermate simpel maar zeer effectief systeem. Met als grote voordeel voor de klant dat je veel transactiekosten en koersverliezen bespaart op die manier.

Affiliate marketing en de Amerikaanse markt

Hierdoor wordt affiliate marketing gericht op Amerika aantrekkelijker. Amerika is aantrekkelijk voor mensen die bezig zijn met affiliate marketing omdat de Amerikaans online omzetten gigantisch hoog zijn. 

Veel hoger dan dat we in Nederland zijn gewend. En daar kan je als je jezelf richt op affiliate marketing, ook wel performance marketing genoemd, dus van profiteren. Met een goedlopende affiliate website in Amerika kan je ontzettend  veel geld verdienen.

Wel is het zo dat de concurrentie in Amerika veel groter is. Het is dus niet gemakkelijk om een website op te zetten waarmee je snel succesvol bent. Maar ben je eenmaal succesvo,l dan kan je ook direct ontzettend veel geld verdienen.

En door het gebruik van de N26 bank voorkom je in dat geval dat je veel geld verliest op de bankkosten.

Wat is performance marketing?

performance marketing

Performance marketing is eigenlijk hetzelfde als affiliate marketing. Dit is inmiddels een markt die wereldwijd meer dan 16 miljard dollar waard is. Veel bedrijven maken hier dan ook gebruik van.

Het voordeel voor bedrijven van performance marketing

Er zijn inmiddels talloze bloggers en influencers. Wanneer je een nieuwe onderneming opzet of een nieuw product lanceert, dan is het netwerk van influencers en bloggers uitermate geschikt om jouw nieuwe onderneming of product onder de aandacht te brengen.

Er is echter een groot nadeel verbonden aan deze manier van promoten. Indien de campagne niet succesvol is, dan zal je nog steeds de bloggers en influencers dienen te betalen.

Niet elke online campagne is succesvol

Een campagne kan geen succes opleveren door verschillende oorzaken. 

Zo kunnen de bloggers en influencers hun werk niet goed doen. Maar het het kan ook zo zijn dat jouw product niet voorziet in een behoefte van potentiële klant. 

Want daar draait het om bij een nieuwe productlancering. Een product of dienst dien te voorzien in een behoefte die bestaat bij potentiële klanten. Indien deze behoefte niet bestaat, dan wordt het ontzettend lastig om de producten of diensten aan de man te brengen.

Het verschil tussen affiliate marketing en influencers

Het grote verschil tussen influencers en performance marketing, is dat je als bedrijf zijnde bij performance marketing alleen hoeft te betalen indien er ook daadwerkelijk een verkoop heeft plaatsgevonden. 

Je loopt dus niet het risico dat je veel geld uitgeeft waarvoor je niks terugkrijgt. 

Dit is namelijk het uitgangspunt bij affiliate marketing of performance marketing. Je betaalt een gedeelte van de verkoopprijs als commissie aan degene die de klant heeft aangedragen.

Voor diegene die online geld verdienen via affiliate marketing is het grote voordeel dat je zelf geen producten hoeft te versturen. Je loopt dus geen enkel risico wat betreft retouren of voorraden. Dit in tegenstelling tot een andere populaire methode van geld verdienen in de vorm van verkopen via Bol.

Ga je aan de slag als verkoper op Bol.com, waar zeer zeker ook geld mee te verdienen is dan dien jezelf voorraden van de producten die je verkoopt aan te houden. Als dit iets is waar je interesse in hebt, dan kan ik je de Bol masterclass van harte aanbevelen. Deze training van Jia Ruan leert je precies hoe je succesvol kan worden door het gebruik van het platform van Bol.com

Performance marketing levert continue klanten op

Daarnaast is er nog een ander groot voordeel voor bedrijven.Waar influencers eenmalig of in ieder geval in beperkte mate aandacht geven aan een product of bedrijf, is dit bij performance marketing een doorgaand iets. 

Want degene die jouw product promoot krijgt voor elke verkoop een commissie. Zij zullen dus blijven doorgaan om het product of dienst te promoten. Indien zij dit niet doen, dan verdienen de affiliate marketeers niks meer.

Hierdoor is het effect van het inzetten van performance marketing dan ook veel langdurig dan influencers of bloggers.

Kosten van vloggers en influencers

Daarnaast rijzen in mijn opinie de bedragen die influencers vragen de pan uit. Je praat al snel over duizenden euro`s voor een blogger met veel volgers. 

Bovendien promoten zij ook allerlei verschillende producten. Dit doet de waarde van een influencer of blogger afnemen. 

Op een gegeven moment gaan de volgers beseffen dat het puur een businessmodel is. En als zij dan elke keer aandacht schenken aan een “fantastisch nieuw product”, dan wordt dit steeds ongeloofwaardiger. 

Ook is het zo dat veel volgers een influencer gewoon volgen vanuit interesse en niet zozeer op zoek zijn naar nieuwe producten. Het is dan ook maar de vraag wat uiteindelijk waarde is van blogs en vlogs.

Wil jij meer weten over affiliate marketing?

De internet succes gids leert je alles op het gebied van affiliate marketing. 

Een van de belangrijkste zaken is dat je absoluut geen technische kennis hoeft te bezitten om hiermee aan de slag te gaan. 

Ook hoef je bijna niks te investeren om succesvol te worden. Het is vooral een kwestie van doen en ook zeer zeker doorzetten. De internet succes gids leert je alle ins en outs over performance marketing, maar je dient het zelf in de praktijk te brengen. En dat vereist best wel wat tijd en doorzettingsvermogen om daadwerkelijk geld te gaan verdienen.

Geld verdienen met thuiswerk

geld verdienen met thuiswerk

Vanuit huis werken heeft zo zijn voordeel. Je hebt geen reistijd en het geeft toch een stukje flexibiliteit en vrijheid. Geld verdienen met thuiswerk is dan ook iets waar veel naar gezocht wordt.

Verschillende vormen van thuiswerk

Er worden verschillende vormen van thuiswerk aangeboden. Echter is niet alles betrouwbaar. Betrouwbaar thuiswerk waarmee je een fatsoenlijk bedrag per uur verdient is niet heel gemakkelijk te vinden. En snel veel geld verdienen met thuis werken is al helemaal lastig.

Producten testen is bijvoorbeeld iets wat je nog wel eens voorbij ziet komen. Hetzelfde geldt voor telefonisch thuiswerk. Echter zijn dit nu niet de vormen van thuiswerken waarmee je veel geld gaat verdienen. En als wij het hebben over geld verdienen met thuiswerk, dan richten wij ons op methoden waar je ook gewoon een fulltime salaris mee kan verdienen.

Werken op afstand wordt steeds populairder

Vooral in Amerika en dan met name binnen de ICT is dit al erg populair. Maar ook andere sectoren beginnen dit steeds meer toe te passen. Hun redenering is waarom zou je naar een kantoor moeten komen als je het werk ook gewoon op afstand kan doen? Dit wordt vooral gedaan binnen beroepen waar de productiviteit makkelijk te meten is.

Vooral start-ups maken hier gebruik van. Zij hebben  iemand tijdelijk nodig en het maakt ze dan niet zoveel uit waar die persoon zich bevindt.

In mijn opinie zal werken op afstand alleen nog maar populairder worden. Als bedrijf zijnde ben je niet langer afhankelijk van de beschikbare mensen in de regio. Daarnaast kan je op die manier als bedrijf zijnde ook besparen op kantoor- en reiskosten.

Veel geld verdienen vanuit huis

Als je echt veel geld wilt verdienen vanuit huis, ga dan niet langer op zoek naar thuiswerk, maar start jouw eigen onderneming.  Er is een methode die je gewoon zelf kan opstarten en daarvoor heb je geen ander bedrijf voor nodig, En deze methode leent zich er ook voor om veel geld mee te verdienen.

Ga online aan de slag en verdien op die manier veel geld per maand. Niet direct de eerste maand, maar na een paar maanden zal je zeker geld gaan verdienen. Op die manier wordt werken vanuit huis nog leuker. Want nu ben je ook nog eens je eigen baas. Jij bepaald zelf waar en wanneer je werkt. Hoeveel tijd je erin wilt stoppen bepaal je ook zelf. Er is niemand die jou vertelt wat je precies moet doen.

Nu denk je waarschijnlijk wat een onzin. Dat dacht ikzelf ook totdat ik ermee ben begonnen. Online geld verdienen kan echt iedereen. Daar heb je helemaal geen technische kennis voor nodig. Dit is het voorbeeld van simpel online geld verdienen.

Wat heb je nodig om echt veel geld vanuit huis te verdienen?

Je hebt helemaal niet veel nodig. Wat je nodig hebt is het volgende:

  • Een laptop of computer
  • Een internetverbinding
  • Doorzettingsvermogen

Dat is alles wat je nodig het om vanuit huis geld te gaan verdienen. En veel meer dan de het telefonische thuiswerk of producten testen.

Hoe werkt dit dan?

De methode die ik bedoel is het zogenaamde affiliate marketing. Dit is een methode waarbij je producten van anderen verkoopt en waarvoor je een commissie ontvangt. En geloof me, je kan echt alles verkopen. De commissies die je kan verdienen variëren enorm. Online producten zoals een e-book of een training betalen wel meer dan 50% van de verkoopprijs als commissie..

Kun je geld verdienen met het zogenoemde affiliate marketing? Zeer zeker. Is het voor iedereen weggelegd? Dat niet.Of het voor jou is weggelegd heb je echter wel helemaal in eigen hand. Het belangrijkste is dat je over discipline en doorzettingsvermogen beschikt.

Ik kan je al wel vast verzekeren dat je in het begin niet veel zal verdienen. Wat iemand je ook verteld dit is gewoon in 99% van de gevallen zo.

Hoe lang duurt het voordat je geld gaat verdienen?

Dit is lastig aan te geven. Je zou in ieder geval moeten rekenen op 3 maanden. En daarbij hangt het er helemaal vanaf hoe actief je aan de slag gaat. En bovendien, wat wordt jouw onderwerp? Kies je voor een thema met veel concurrentie dan zal het langer duren voordat je geld gaat verdienen. En bovendien wordt de kans dat je niks verdient ook groter.

Hoe pak je dit aan?

Om zomaar lukraak te beginnen is geen goed idee. Je zal eerst de nodige kennis op moeten doen om succesvol te worden. Het goede nieuws is dat er verschillende trainingen beschikbaar zijn die je snel op weg helpen. En bovendien kosten deze trainingen slechts een paar tientjes. En daarmee doe je voldoende kennis op om aan de slag te gaan en succesvol te worden.

Online verkopen. De weg naar succes!

Online verkopen

Geld verdienen door producten online verkopen. Steeds meer mensen doen dit. Mijn inziens volstrekt logisch. Je hebt er immers weinig voor nodig om hiermee te beginnen en geld mee te verdienen..

Een laptop en een internet verbinding is al voldoende om aan de slag te gaan  Je heb in ieder geval geen duur winkelpand of kantoorpand nodig.

Hoe te beginnen?

Voordat je begint dien je jezelf wel te realiseren dat er veel concurrentie is. Simpel online geld verdienen wordt steeds lastiger. Het is dus niet eenvoudig om direct een succesvolle webshop te lanceren.

In het begin zal je dan ook niet zoveel bezoekers hebben voor jouw webshop. Tenzij je advertenties gaat inzetten. Online adverteren is zeker een goede optie.

Je moet echter dan wel zeker stellen dat jouw advertenties goed zijn en dat je bovendien de juiste doelgroep bereikt. Anders ga je veel geld uitgeven zonder je er iets voor terugkrijgt. En dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Gebruik maken van bestaande websites

Behalve je eigen webshop opzetten, kan je ook gebruik maken van reeds bestaande platformen. En dan diegene die al veel bezoekers trekken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan marktplaats. Echter, mijn favoriet is Bol.com. Met miljoenen bezoekers per maand, die allemaal op zoek zijn naar een product, is dit ideaal als je begint met online verkopen.

In principe kan iedereen zijn of haar producten via Bol.com aanbieden. Er zijn wel voorwaarden waaraan je moet voldoen, maar deze zijn niet al te ingewikkeld. En mijn inziens zijn deze voorwaarden een  goede zaak om zo de reputatie van Bol.com zeker te stellen.

Ook verkopen via Bol.com?

Wil je ook beginnen met online verkopen via  Bol.com? Dan zan kan ik je de Bol masterclass aanbevelen. Met deze online training,  puur gericht op het succesvol verkopen via Bol.com, leer je alles wat je dient te weten.

Welke producten kan je verkopen, wat zijn de prijzen die je kan berekenen, hoe de producten verkoopbaar te maken via Bol. En daarnaast ook nog een stukje online marketing training om jouw producten succesvol te promoten.

Door deze training wordt de kans op succes vele malen groter en kan je direct aan de slag.

Een training voor iedereen!

Technische kennis is niet vereist. Bovendien is het voor iedere leeftijd geschikt. Als je de ervaringen van mensen met deze masterclass leest, dan zal je zien dat mensen met allerlei verschillende achtergronden na het volgen van de training succesvol via Bol verkopen.